Com anar de l'aeroport JFK a Manhattan


Com anar de l'aeroport JFK a Manhattan  

Descobreix els mitjans de transport per al trasllat des de l'aeroport JFK a Manhattan Nova York: Metro, Bus, Taxi o transport privat.

Nova York té tres aeroports: John Fitzgerald Kennedy (JFK), Newark-Liberty (EWR) i LaGuardia (LGA) .

L'aeroport John Fitzgerald Kennedy (JFK) és el principal aeroport de Nova York i de Estats Units. Es troba al sud de Queens a uns 22 quilòmetres de Manhattan. En aquest post t'expliquem les diferents opcions que tens per anar de l'aeroport JFK a Manhattan, amb els avantatges i inconvenients de cadascuna d'elles per tal de que puguis triar la que més s'adapti a les teves necessitats.


Recorda que si tens dubtes sobre Nova York o sobre algun dels llocs que vols visitar, pots preguntar al fòrum de Nova York i segur que algun membre de la Comunitat Eluleka et podrà ajudar.

També pots consultar la Guia Eluleka de Nova York . Et permetrà planificar les teves rutes per la ciutat i t'ofereix la possibilitat de visualitzar en un mapa de Nova York els llocs més interessants a visitar. El mapa et permetrà fer-te ràpidamente una idea dels llocs que pots visitar en un mateix matí o tarda. Estem segurs que t'ajudarà a planificar les teves rutes, en funció dels teus interessos i del temps que tinguis per visitar Nova York.

Si el viatge que estàs preparant a Nova York és el teu primer viatge als Estats Units et recomanem que llegeixis el post Què cal saber abans de viatjar a Nova York ?

Trasllat en taxi de l'aeroport JFK a Manhattan, Queens, Brooklyn, ...

Viatge en taxi des de l'aeroport JFK a Manhattan.

A la cruïlla entre Washington Street i Water Street, amb els edificis de maó vermell al teu voltant podràs fer la famosa fotografia de DUMBO amb l'Empire State Building enquadrat entre un dels arcs de Manhattan Bridge. DUMBO és un districte de Nova York l'acrònim significa: Down Under the Manhattan Bridge Overpass. Es troba situat a la riba de l'East River, a Brooklyn, amb molt bones vistes de Manhattan.

La major part dels que visiten Nova York per primera vegada acostumen a arribar a Manhattan en taxi. La raó és que tot i que el preu a primer cop d'ull és car, uns 70$ (inclosos impostos estatals i peatges), si aneu més d'un compensa per la comoditat i rapidesa. Si tries agafar un taxi t'evitaràs haver d'anar amunt i avall amb les maletes i arribaràs directament al teu hotel.

Els taxis oficials que pots agafar a l'aeroport són de color groc, els famosos Yellow Cab que estem acostumats a veure a les pel·lícules. Els trobaràs fàcilment a la sortida de totes les terminals, on es formen cues per tal d'agafar els taxis de forma ordenada.

Abans de pujar al taxi un responsable de la companyia de taxis ( que podràs identificar fàcilment pel seu uniforme ) et demanarà la destinació. Després et lliurarà un paper de color groc amb el número identificatiu del taxi que t'ha assignat i t'indicarà a quin taxi has de pujar. Pensa-t'ho dues vegades abans d'agafar un taxi pirata.

El preu del trajecte de l'aeroport JFK a Manhattan és una tarifa plana, d'uns 55$ aproximadament, als quals s'han d'afegir 8$ dels peatges, 0.80$ d'impostos estatals i possibles recàrrecs addicionals per hora punta (1$) o recàrrec nocturn (0.50$). Però això no és tot, a aquestes quantitats has de sumar entre un 10% i 20% de la propina. Quan paguis el trajecte, tant si ho fas amb tarjeta com en efectiu, et donaran l'opció de triar quin percentatge de propina vols donar ( 10%, 15 o 20% ). En resum, el desplaçament en taxi des de l'aeroport JFK a Manhattan acaba sortint per uns 70$.


Si el desplaçament en taxi és a altres districtes de Nova York, el preu dependrà del taxímetre, més els possibles suplements d'hora punta i / o nocturn. Si vas a Queens, que és el districte més proper a l'aeroport JFK, et pot sortir per uns 35$, mentre que si el teu hotel està a Brooklyn, dependrà de si està més a prop de Coney Island ( 50$ aprox. ) o del Downtown ( 65$ aprox. ). Els desplaçaments seran una mica més cars si el teu hotel és al Bronx ( 70$ aprox. ) o a Staten Island ( 80$ aprox. ).

Si el teu hotel no està a Manhattan no t'aplicaran una tarifa plana

Per finalitzar aquest apartat et donem el darrer consell. Segur que has vist alguna pel·lícula on hi ha una escena parodiant com de difícil és agafar un taxi a Nova York, no és ficció, és totalment real. Pel viatge de tornada, si decideixes anar amb taxi des del teu hotel a l'aeroport JFK, el millor és sol.licitar amb temps al teu hotel que et demanin un taxi. Així evitaràs problemes.

Si vols saber més sobre com moure't en taxi per Nova York, pots llegir el post en què expliquem tot el que has de saber abans d'agafar un taxi a Nova York .

Veure tots els preus i possibilitats de trasllats a Nova York en aquest enllaç de civitatis.com

Trasllat en cotxe privat de l'aeroport JFK a Manhattan

Trasllat en vehicle privat des de l'aeroport John Fitzgerald Kennedy (JFK) a Nova York

Una alternativa molt interessant al trasllat en taxi a Nova York des de l'aeroport JFK és . A nivell econòmic és una mica més car, però no hauràs de fer la cua dels taxis, que tot i que avança ràpidament en determinats moments pot ser força llarga i després d'un vol tan llarg es pot fer molt pesada.

Els trasllats privats es poden contractar per a un màxim de cinc persones. Per a grups més grans els , que comentarem més endavant, son una alternativa molt més econòmica.

Es poden contractar dos tipus de trasllats privats, si contractes la , un cop has recollit les maletes has de trucar a un número de telèfon gratuït i en uns 15 minuts un conductor et recollirà a l'exterior de la terminal per portar-te fins al teu hotel.

Una altra opció és contractar el servei de benvinguda. En aquest cas el servei és una mica més car però totalment recomanable si no parles anglès. Quan contractes un dónes tots els detalls del teu vol en el moment de fer la reserva. D'aquesta manera i sense necessitat de fer cap trucada el conductor ja t'espera a la zona d'arribades amb un cartell on hi ha escrit el teu nom i et porta fins el teu hotel. Així no perds ni un minut a l'aeroport.

Si tries l'opció del transport privat per anar des de l'aeroport fins al teu hotel, no t'oblidis del viatge de tornada. És molt recomanable contractar un transport privat que et passi a recollir pel teu hotel i et deixi a la terminal sense més complicacions.

Si et decideixes pel transport privat, recorda fer també la reserva pel trasllat de tornada a l'aeroport


Veure tots els preus i possibilitats de trasllats a Nova York en aquest enllaç de civitatis.com

Trasllat en minibús compartit de l'aeroport JFK a Manhattan

El trasllat en minibús, com és un servei de trasllat compartit entre l'aeroport JFK i Manhattan, surt molt bé de preu en comparació als taxis o als trasllats privats. Per descomptat és una de les millors opcions quan es viatja en grups grans o de més de 4 persones.

L'inconvenient del trasllat en minibús és que al ser un servei de trasllat compartit pot fer parades al llarg del recorregut per anar deixant a d'altres passatgers i si tens la mala sort de que el teu hotel sigui l'últim de la ruta, el viatge es pot fer una mica llarg.

Els trasllats compartits únicament estan disponibles entre el districte de Manhattan i els aeroports

Si ho penses veuràs que tampoc cal dramatitzar, en el fons quan arribis estaràs cansat del vol, però et farà il·lusió anar veient la ciutat i a la tornada aniràs relaxat i sense presses cap a l'aeroport gaudint del darrer recorregut per Nova York.Veure tots els preus i possibilitats de trasllats a Nova York en aquest enllaç de civitatis.com

Trasllat en autobús de l'aeroport JFK a Manhattan

Una altra possibilitat pel desplaçament des de l'aeroport JFK fins a Manhattan és un servei privat d'autobús conegut com Golden Touch Transportation NYC Express Airporter . S'agafa a les terminals 4 i 8 de l'aeroport John Fitzgerald Kennedy (JFK) i funciona des de les 11: 00h a les 19: 00h els set dies de la setmana i la freqüència de pas és d'un autobús cada mitja hora.

El preu del trasllat és de 19$ per persona o 35$ si compres el bitllet d'anada i tornada. Recorda que si el teu vol arriba a una terminal que no és la 4 o la 8, l'aeroport JFK disposa d'un servei de tren intern ( AirTrain ), que et permet desplaçar-te entre les diferents terminals de forma totalment gratuïta.


Trasllat amb autobús Golden Touch Transportation NYC Express Airporter a l'aeroport JFK

L'autobús Golden Touch Transportation NYC Express Airporter fa dues parades a Manhattan:

  • La primera parada és a Grand Central Terminal a la cantonada entre els carrer 41 i l'avinguda Lexington ( veure al mapa ).

  • La segona parada és a Port Authority Bus Terminal, al carrer 42 entre la vuitena i la novena avinguda ( veure al mapa ).

Aquest servei triga de mitjana 90 minuts, de manera que hauràs de ser previsor i anar amb temps suficient per anar fins l'aeroport quan facis el viatge de tornada. Recorda que és recomanable arribar a l'aeroport dues hores abans del vol.

Pots comprar els tiquets per Golden Touch Transportation o NYC Express Airporter en aquest enllaç .

Veure tots els preus i possibilitats de trasllats a Nova York en aquest enllaç de civitatis.com

Trasllat en metro de l'aeroport JFK a Nova York

L'AirTrain és un tren que uneix les terminals de l'aeroport JFK i a més a més connecta amb el metro de Nova York. És gratuït per desplaçar-se entre les terminals de l'aeroport.

El metro és l'opció més econòmica per anar a Nova York des de l'aeroport JFK, encara que òbviament és la més incòmoda ja que hauràs de desplaçar-te per les estacions amb el teu equipatge.

Per arribar al metro hauràs d'agafar l'AirTrain, un tren que uneix les vuit terminals de l'aeroport JFK i a més a més connecta amb el metro de Nova York. Aquest tren circula les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any.

Si tries anar amb metro fins a Nova York, el primer que hauràs de fer és mirar el plànol del metro de Nova York per saber, en funció de la ubicació del teu hotel, quina línia de metro t'interessa agafar. El servei de metro funciona les 24 hores, tot i que a la nit la freqüència de pas es redueix considerablement.


Amb l'AirTrain que surt de l'aeroport pots anar fins Jamaica Station i allà fer el transbordament a les línies de metro I, J i Z o bé anar fins Howard Beach on hi ha la connexió amb la línia de metro A. Sembla complicat, però no et preocupis, a l'estació trobaràs uns monitors en els quals s'indica clarament a quina línia pertany el proper tren.

Trasllat en metro des de l'aeroport JFK a Nova York

L'AirTrain és gratuït pels desplaçaments entre les terminals de l'aeroport, però el trajecte per arribar fins al metro té un cost de 5$. Aquest trajecte es paga en el moment de sortir de l'Airtrain, per accedir al metro, a les estacions de Jamaica Station o Howard Beach. Un cop fora de l'estació de l'AirTrain hauràs d'entrar a l'estació del metro on també necessitaràs un bitllet que val uns 3$ per persona.

Al metro de Nova York els nens amb alçada inferior a 1.10 metres no paguen

Per pagar els bitllets de l'AirTrain i del metro pots utilitzar la targeta MetroCard que et permetrà estalviar si fas servir el metro o bus per desplaçar-te per Nova York. En el moment de comprar la targeta has de pagar 1$ per ella i la pots comprar a qualsevol de les màquines expenedores que hi ha a totes les estacions.

Hi ha diverses modalitats de targeta MetroCard, per conèixer el funcionament dels diferents tipus de targeta MetroCard pots consultar el post on et vam explicar com desplaçar-te en metro per Nova York .

Si viatges en grup recorda que una mateixa targeta MetroCard la pot fer servir un màxim de 4 persones alhora

Per tal i com funciona la tarjeta MetroCard et recomanem comprar la targeta a l'estació de Jamaica Station o Howard Beach i carregar-la com a mínim amb un import que et permeti pagar l'AirTrain i el metro ($5 + 2,75$) per persona + 1$ de la targeta.

Veure tots els preus i possibilitats de trasllats a Nova York en aquest enllaç de civitatis.com

Què puc fer a Nova York ?

Ofertes hotels a Nova York Booking.com

Fes clic al mapa o segueix aquest enllaç per veure les millors ofertes d'hotels a Nova York .


Booking.com

També et pot interessar ...

Booking.com