Com anar de l'aeroport LaGuardia a Manhattan


Com anar de l'aeroport LaGuardia a Manhattan  

L'aeroport LaGuardia és el principal aeroport de Nova York per a vols nacionals. Està a Queens a una distància de 13 quilòmetres de Manhattan i és l'aeroport més proper a la ciutat de Nova York. Té 4 terminals i és el més petit dels tres aeroports de Nova York

Nova York té tres aeroports: John Fitzgerald Kennedy (JFK) , Newark-Liberty (EWR) i LaGuardia (LGA).

L'aeroport LaGuardia (LGA) és el més petit dels tres aeroports de Nova York, únicament té 4 terminals i opera principalment vols nacionals. Està situat en el districte de Queens.

La raó per la qual normalment no aterren vols internacionals a l'aeroport LaGuardia és perquè en ell no hi ha departament de duanes ni d'immigració, però si el teu vol procedeix d'un aeroport en què sí que hi ha departament de duanes nord-americans ( Ottawa i Toronto al Canadà , Freeport i Nassau a les Bahames o Bermuda ) pot ser que tot i ser un vol internacional aterris a l'aeroport LaGuardia.

Si arribes a Nova York des d'un altre punt dels Estats Units o des d'algun dels aeroports abans esmentats i aterres a l'aeroport LaGuardia, estàs de sort, perquè tan sols et separen 13 quilòmetres del centre de Manhattan.


Recorda que si tens dubtes sobre Nova York o sobre algun dels llocs que vols visitar, pots preguntar al fòrum de Nova York i segur que algun membre de la Comunitat Eluleka et podrà ajudar.

També pots consultar la Guia Eluleka de Nova York . Et permetrà planificar les teves rutes per la ciutat i t'ofereix la possibilitat de visualitzar en un mapa de Nova York els llocs més interessants a visitar. El mapa et permetrà fer-te ràpidamente una idea dels llocs que pots visitar en un mateix matí o tarde. Estem segurs que t'ajudarà a planificar les teves rutes, en funció dels teus interessos i del temps que tinguis per visitar Nova York.

Si el viatge que estàs preparant a Nova York és el teu primer viatge els Estats Units et recomanem que llegeixis el post Què cal saber abans de viatjar a Nova York ?

Trasllat en taxi de l'aeroport LaGuardia a Manhattan

Trasllat en taxi des de LaGuardia a Manhattan

Com a conseqüència de la proximitat de l'aeroport LaGuardia a Manhattan, el taxi sempre és una bona opció per arribar al teu hotel. El trajecte és de 30 minuts aproximadament, però tingues present que el trànsit a Nova York no es pot preveure i que els embussos són freqüents.

El preu des de l'aeroport de LaGuardia a Manhattan oscil·la entre 35 i 50 dòlars inclosos peatges, impostos i propina. La variació en el preu dependrà del carrer en què es trobi el teu hotel i de l'horari en què facis el trajecte. Si el teu destí es troba a Brooklyn, Queens o el Bronx el preu dependrà del que marqui el taxímetre.

Per agafar un taxi a l'aeroport LaGuardia has de sortir fora de la terminal i ràpidament veuràs les cues de passatgers esperant un taxi amb les seves maletes. A la cua d'espera trobaràs personal uniformat que et sol·licitarà el teu destí i et lliurarà un paper de color groc amb el preu aproximat pel teu trajecte.


La nostra recomanació és que sempre utilitzis taxis oficials ( els de color groc ) no acceptis les ofertes que et facin per agafar un altre tipus de vehicle ( taxis de color negre ). Es tracta de taxis no oficials i normalment no disposen d'assegurança i poden aplicar-te tarifes excessives.

Si vols saber més sobre com moure't en taxi per Nova York, pots llegir el post en què expliquem tot el que has de saber abans d'agafar un taxi a Nova York .

Veure tots els preus i possibilitats de trasllats a Nova York en aquest enllaç de civitatis.com

Trasllat en transport públic de l'aeroport LaGuardia a Manhattan

És la forma més econòmica per anar a Manhattan des de l'aeroport de LaGuardia. Arribaràs en 30 minuts si el trànsit no t'ho impedeix i per poc més de 3$ per persona.

En funció d'on es trobi el teu hotel, hauràs agafar l'autobús M60 o el Q70 . Tots dos funcionen els 7 dies de la setmana i les 24 hores del dia, tot i que de nit es redueix molt la freqüència de pas.

Els bitllets per a aquests dos autobusos ( M60 o el Q70 ) s'han de comprar a les màquines expenedores que trobaràs a la sortida de les terminals. Es pot pagar tant amb la targeta MetroCard com en efectiu. Vigila si pagues en efectiu, només pots fer servir monedes i hauràs d'introduir l'import exacte, en cas contrari perdràs diners perquè aquestes màquines no tornen canvi.


Màquina per comprar amb la targeta MetroCard els bitllets dels autobusos M60 i Q70 per anar des de l'aeroport de LaGuardia a Manhattan.

Comprar bitllets amb MetroCard

Màquina per comprar amb monedes els bitllets dels autobúses M60 i Q70 per anar des de l'aeroport de LaGuardia a Manhattan. Aquestes màquines no tornen canvi.

Comprar bitllets amb monedes

Si pagues amb monedes has d'introduir l'import exacte, les màquines no tornen canvi

Si vols més informació sobre el funcionament dels diferents tipus de targeta MetroCard ( molt útils per estalviar en els teus desplaçaments per Nova York ), pots consultar el post on expliquem com desplaçar-te en metro per Nova York .

 • Arribar a Manhattan amb l'autobús M60 des de LaGuardia

  L'autobús M60 permet arribar des de l'aeroport LaGuardia a l'illa de Manhattan, té parades a totes les terminals a excepció de la terminal A i permet arribar a Manhattan en uns 30 minuts. El final del trajecte és la Universitat de Columbia ( 116St amb Broadway ). Totes les seves parades es troben a la zona nord de Manhattan, més coneguda com Harlem, per sobre de Central Park. Si el teu hotel està a Midtown Manhattan o Lower Manhattan, hauràs d'agafar el metro per arribar-hi.


  Recorregut de l'autobús M60 entre l'aeroport LaGuardia i Manhattan

  Recorregut de l'autobús M60 entre l'aeroport LaGuardia i Manhattan

  A la Universitat de Columbia pots agafar la linea 1, i a la parada de Lexington Av. / 125St pots enllaçar amb les línies 4,5 i 6, a la parada Lenox Av. / 125St pots enllaçar amb les línies 2 i 3. Finalment a St Nicholas Av. / Frederick Douglass Blvd. pots agafar les línies A, B, C i D.

 • Arribar a Manhattan amb l'autobús Q70 des de LaGuardia

  L'autobús Q70 funciona com una llançadora que sense escales connecta l'aeroport LaGuardia amb les estacions intermodals de Jackson Heights i Woodside.

  Recorregut de l'autobús M70 entre l'aeroport LaGuardia i les estacions intermodals de Jackson Heights i Woodside.

  Recorrido del autobús M70

  A l'estació de Jackson Heights es poden agafar les línies de metro E F M i R, a l'estació de Woodside es pot agafar la línia 7. Des d'aquestes estacions es pot arribar fàcilment a Midtown Manhattan i Lower Manhattan, ubicats tots dos per sota de Central Park ( veure el plànol del metro de Nova York   ).

Veure tots els preus i possibilitats de trasllats a Nova York en aquest enllaç de civitatis.com

Trasllat en cotxe privat de l'aeroport LaGuardia a Manhattan

El trasllat en cotxe privat és la forma més còmoda de realitzar el teu desplaçament des de l'aeroport LaGuardia fins el teu hotel. T'evitaràs de fer llargues cues per agafar un taxi, no hauràs de desplaçar-te per les estacions del metro amb l'equipatge, ni tampoc hauràs de preocupar-te per l'idioma o les propines.

Si contractes aquest tipus de trasllat, un conductor t'esperarà a l'aeroport mostrant un cartell amb el teu nom i et portarà fins al teu hotel en el menor temps possible. Seguint aquest enllaç podràs . Un cop indiquis el nombre de persones, t'oferiran les diferents opcions disponibles indicat el preu de cadascuna d'elles. Hauràs de seleccionar l'opció de LGA a Manhatan amb el model de vehicle que necessitis: turisme (màx. 3 places), tot terreny (màx. 6 places) o furgoneta (màx. 9 places). Les sigles LGA identifiquen l'aeroport LaGuardia.Pel viatge de tornada, també tens l'opció de . Si el contractes, en fer la reserva hauràs d'indicar els detalls de la sortida del teu vol i l'adreça completa del teu hotel a Manhattan. Ells t'enviaran un abonament de viatge que hauràs de presentar al conductor quan arribi a la porta del teu hotel per portar-te a l'aeroport.Veure tots els preus i possibilitats de trasllats a Nova York en aquest enllaç de civitatis.com

Trasllat en minibús compartit de l'aeroport LaGuardia a Manhattan

El trasllat en minibús compartit de l'aeroport a Manhattan surt molt bé de preu en comparació als taxis o els trasllats privats. Per descomptat és la millor opció quan es viatja en grups grans.

El problema dels trasllats en minibús és que donat que és un servei de trasllat compartit anirà fent parades al llarg del recorregut per anar deixant a altres passatgers i si tens la mala sort de que el teu hotel sigui l'últim de la ruta el viatge es pot allargar força.

Els trasllats compartits únicament estan disponibles entre el districte de Manhattan i els aeroports

Si ho penses veuràs que tampoc cal dramatitzar, en el fons quan arribis estaràs cansat del vol, però et farà il·lusió anar veient la ciutat i a la tornada aniràs relaxat i sense presses cap a l'aeroport gaudint del darrer recorregut per Nova York.Veure tots els preus i possibilitats de trasllats a Nova York en aquest enllaç de civitatis.com

Trasllat en autobús de l'aeroport LaGuardia a Manhattan

Una altra possibilitat pel desplaçament des de l'aeroport LaGuardia fins a Manhattan és un servei privat d'autobús conegut com Golden Touch Transportation NYC Express Airporter . S'agafa a la terminal B de l'aeroport LaGuardia i funciona des de les 11: 00h a les 19: 00h els set dies de la setmana i la freqüència de pas és d'un autobús cada hora.


Trasllat amb autobús Golden Touch Transportation NYC Express Airporter a l'aeroport LaGuardia

L'autobús Golden Touch Transportation NYC Express Airporter té una única parada a Manhattan. La parada és a Grand Central Terminal a la cantonada entre els carrer 41 i l'avinguda Lexington ( veure al mapa ).

Aquest servei triga normalment 60 minuts, de manera que hauràs de ser previsor i anar amb temps suficient pel trasllat a l'aeroport. Recorda que és recomanable arribar a l'aeroport dues hores abans del vol.

Pots comprar el tiquet per Golden Touch Transportation NYC Express Airporter en aquest enllaç .

Veure tots els preus i possibilitats de trasllats a Nova York en aquest enllaç de civitatis.com

Què puc fer a Nova York ?


Veure tots els preus i possibilitats de trasllats a Nova York en aquest enllaç de civitatis.com

Ofertes hotels a Nova York Booking.com

Fes clic al mapa o segueix aquest enllaç per veure les millors ofertes d'hotels a Nova York .


Booking.com

També et pot interessar ...

Booking.com