Com anar de l'aeroport Newark Liberty a Manhattan


Com anar de l'aeroport Newark Liberty a Manhattan  

L'aeroport Newark Liberty és el segon aeroport més important de Nova York. Físicament està situat entre les ciutats de Newark i Elizabeth, al nord de l'estat de Nova Jersey, a uns 24km de la ciutat de Nova York. Té una connexió de tren que et permet arribar relativament ràpid a la Penn Station de Manhattan, encara que disposes d'altres opcions no tan ràpides però si molt més còmodes si vas amb equipatge

Nova York té tres aeroports: John Fitzgerald Kennedy (JFK) , Newark-Liberty (EWR) i LaGuardia (LGA) .

L'aeroport Newark Liberty (EWR) és el segon aeroport més important de Nova York. Geogràficament està situat entre les ciutats de Newark i Elizabeth, al nord de l'estat de Nova Jersey, a uns 24 km de la ciutat de Nova York. En aquest post t'expliquem les diferents opcions que tens per desplaçar-te des de l'aeroport Newark Liberty a Manhattan, perquè sàpigues els avantatges i els inconvenients de cadascuna d'elles i puguis triar la que millor s'adapti a les teves necessitats.


Recorda que si tens dubtes sobre Nova York o sobre algun dels llocs que vols visitar, pots preguntar al fòrum de Nova York i segur que algun membre de la Comunitat Eluleka et podrà ajudar.

També pots consultar la Guia Eluleka de Nova York . Et permetrà planificar les teves rutes per la ciutat i t'ofereix la possibilitat de visualitzar en un mapa de Nova York els llocs més interessants a visitar. El mapa et permetrà fer-te ràpidamente una idea dels llocs que pots visitar en un mateix matí o tarda. Estem segurs que t'ajudarà a planificar les teves rutes, en funció dels teus interessos i del temps que tinguis per visitar Nova York.

Si el viatge que estàs preparant a Nova York és el teu primer viatge als Estats Units et recomanem que llegeixis el post Què cal saber abans de viatjar a Nova York ?

Trasllat en taxi de l'aeroport Newark Liberty a Manhattan, Queens, Brooklyn, ...

Welcome Center de l'aeroport de Newark Liberty

El trasllat en taxi des de l'aeroport de Newark Liberty fins a Manhattan té un cost total aproximat d'uns 100$ ( en aquest preu estan inclosos els peatges i la propina del taxista ).

Per no tenir sorpreses en el cost del taxi, el nostre consell és que t'informis al centre de benvinguda ( Welcome Center ) de l'aeroport, que trobaràs a totes les terminals. Allà el personal d'atenció al client de l'aeroport Newark Liberty, els identificaràs fàcilment per que porten uniformes de color vermell, t'informaran sobre l'import del trajecte en taxi que vols realitzar. És important que t'informis perquè pot variar sensiblement depenent del barri de Nova York en què es trobi el teu hotel.

Si pel viatge de tornada tries agafar un taxi des del teu hotel a l'aeroport de Newark Liberty, has de tenir en compte que t'aplicaran un recàrrec de 15$. Aquest import és un suplement que cobren els taxis de Nova York per canviar d'estat, recorda que l'aeroport de Newark Liberty pertany a l'estat de New Jersey no al de Nova York.

No facis cas a les persones que sense estar uniformades t'ofereixin transport, són taxistes no oficials que majoritàriament no tenen assegurança i a més a més et poden aplicar tarifes excessives.

Si vols saber més sobre com moure't en taxi per Nova York, pots llegir el post on expliquem tot el que has de saber abans d'agafar un taxi a Nova York .

Finalment, però no menys important, no oblidis que estàs de vacances i que t'has de prendre les coses amb calma. El trànsit a Nova York és complicat i depenent de l'hora d'arribada del teu vol, és molt probable que et trobis un dels famosos embussos que es produeixen a l'entrada de Nova York des de New Jersey. Si tens sort arribaràs al teu hotel en uns 40 minuts.

Veure tots els preus i possibilitats de trasllats a Nova York en aquest enllaç de civitatis.com

Trasllat en cotxe privat de l'aeroport Newark Liberty a Manhattan

Trasllat en vehicle privat des de l'aeroport Newark Liberty a Nova York

Contractar un trasllat privat és l'opció més recomanable per als que tenen dificultats amb l'idioma o per als que viatgen en un grup de 4 a 9 persones, tot i que si sou menys també és una opció a tenir en compte.

En el moment de contractar el servei et demanaran les dades del teu vol, amb aquesta informació un conductor t'estarà esperant a la zona d'arribades de la terminal i portarà un cartell amb el teu nom. No hauràs de fer la interminable cua dels taxis, ni desplaçar-te amb les maletes, ni preocupar-te pel preu del trajecte, ni de l'import dels peatges ni de quina propina cal donar.

Si tries el transport privat, recorda fer també la reserva pel trasllat de tornada des de l'hotel a l'aeroport

Seguint aquest enllaç podràs . Un cop indiquis el nombre de persones, t'oferiran les diferents possibilitats disponibles indicat el preu de cadascuna d'elles. Hauràs de seleccionar l'opció de EWR a Manhatan amb el model de vehicle que necessitis: turisme (màx. 3 places), tot terreny (màx. 6 places) o furgoneta (màx. 9 places). Les sigles EWR, que no et despistin, identifiquen l'Aeroport Internacional Newark Liberty.Per al viatge de tornada, també tens l'opció de . Si el contractes, en fer la reserva hauràs d'indicar els detalls de la sortida del teu vol, i l'adreça completa del teu hotel a Manhattan. Ells t'enviaran un abonament de viatge que hauràs de presentar al conductor quan arribi a la porta del teu hotel per portar-te a l'aeroport.Veure tots els preus i possibilitats de trasllats a Nova York en aquest enllaç de civitatis.com

Trasllat en minibús compartit de l'aeroport Newark Liberty a Manhattan

El trasllat en minibús des de l'aeroport Newark Liberty a Manhattan és una opció força econòmica en comparació a les alternatives comentades anteriorment, el taxi i trasllat en cotxe privat.

L'inconvenient d'aquest tipus de trasllat és que va fent parades per deixar a cada passatger en el seu hotel i si tens la mala sort de que el teu hotel sigui l'últim de la ruta potser trigues més temps en arribar al teu destí que amb qualsevol de les altres alternatives.

Els trasllats compartits únicament estan disponibles entre el districte de Manhattan i els aeroports

De tota manera, anar en taxi o amb el trasllat en cotxe privat tampoc és garantia d'arribar en menys temps a l'hotel ja que el trànsit fins Manhanttan venint de Nova Jersey acostuma a ser força lent.
Veure tots els preus i possibilitats de trasllats a Nova York en aquest enllaç de civitatis.com

Trasllat en tren de l'aeroport Newark Liberty a Manhattan

El tren és l'opció més econòmica i ràpida per anar des de l'aeroport Newark Liberty fins a Nova York, encara que pot resultar una mica incòmoda ja que tot i que en 30 minuts arribaràs a la cèntrica estació de Penn Station a Manhattan, molt pròxima a Times Square, si el teu hotel no està en aquesta zona de Manhattan hauràs d'agafar el metro o un taxi fins al teu allotjament.

Les terminals de l'aeroport Newark Liberty estan connectades mitjançant un servei de tren intern denominat AirTrain. Aquest tren funciona les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. L'AirTrain també connecta l'aeroport amb l'estació Newark Liberty Airport Station, des de la qual s'agafen els trens que porten fins a Manhattan a Penn Station.


Trasllat en tren des de l'aeroport Newark Liberty a Manhattan

El bitllet per anar des de l'aeroport Newark Liberty fins a Manhattan, és un sol bitllet i es compra a les màquines expenedores que trobaràs a l'estació de l'AirTrain. El faràs servir en sortir de l'estació de l'AirTrain i per entrar a l'estació del tren NJ Transit que és el que et portarà a Manhattan. El preu per persona del bitllet AirTrain Newark + Tren a Penn Station és de 12.50$. Recorda que els menors d'11 anys no paguen.

Conserva el bitllet fins a arribar a Manhattan, és possible que un revisor t'ho demani al NJ Transit

Un cop a Manhattan, si has d'agafar el metro per anar fins el teu hotel, necessitaràs comprar un nou bitllet per poder accedir al metro. La nostra recomanació és que compris una targeta MetroCard, ja que durant la teva estada a Nova York probablement faràs servir el metro amb freqüència.

Al metro de Nova York els nens amb alçada inferior a 1.10 metres no paguen

Com hi ha diferents modalitats de targeta MetroCard, per conèixer el funcionament dels diferents tipus de targeta MetroCard pots consultar el post on t'expliquem com desplaçar-te en metro per Nova York ? .

Veure tots els preus i possibilitats de trasllats a Nova York en aquest enllaç de civitatis.com

Què puc fer a Nova York ?

Ofertes hotels a Nova York Booking.com

Fes clic al mapa o segueix aquest enllaç per veure les millors ofertes d'hotels a Nova York .


Booking.com

També et pot interessar ...

Booking.com