Festival Sakura Matsuri al Jardí Botànic de Brooklyn


Festival Sakura Matsuri al Jardí Botànic de Brooklyn  

Si estàs a Nova York a principi de la primavera, no et pots perdre la floració dels cirerers al Jardí Botànic de Brooklyn. Si t'agrada anar de compres, la primavera és la millor època per viatjar a Nova York ja que el nombre de turistes és una mica menor i els preus són una mica més assequibles.

Una bona raó per viatjar a Nova York a la primavera és que durant els mesos de març i abril les temperatures comencen a ser una mica més altes que al gener i febrer, mesos en què no se superen els 5 graus. A mesura que avança la primavera, durant els mesos d'abril i maig, les temperatures milloren i solen ser molt agradables. És possiblement una de les millors èpoques per gaudir al màxim d'aquesta meravellosa ciutat.

Si t'agrada anar de compres, la primavera és la millor època per viatjar a Nova York. El nombre de turistes és una mica més reduït i els preus són una mica més assequibles. Però no et confiïs, tot i que el calendari ens diu que l'hivern ja s'ha acabat has de posar roba d'abric a la maleta, ja que en aquestes dates és possible que fins i tot es produeixi alguna petita nevada.

Si estàs a Nova York al començament de la primavera, no et pots perdre la floració dels cirerers al Jardí Botànic de Brooklyn.


Festival Sakura Matsuri en Brooklyn Botanic Garden. Si estàs a Nova York el començament de la primavera, no et pots perdre la floració dels cirerers al Jardí Botànic de Brooklyn. L'Hanami és una antiga tradició japonesa que consisteix en visitar els jardins i observar les flors..

Jardi Botànic de Brooklyn a la primavera ( Subherwal )

No es pot saber amb antel.lació una data concreta per anar a contemplar aquest meravellós espectacle de la natura. Els cirerers floreixen durant un mes aproximadament, des de finals de març a principis d'abril, però donat que cap arbre es manté en flor més de 8 dies, no hi ha un moment perfecte en el qual tots estiguin florint.

El Jardí Botànic de Brooklyn compta amb diferents espècies de cirerer i gràcies a això es produeix una floración gradual dels cireres. Això permet que durant tot un mes el Jardí Botànic de Brooklyn ofereixi l'oportunitat de passejar i gaudir contemplant els cirerers en flor.

Una de les millors zones del Jardí Botànic de Brooklyn per contemplar els cirerers en flor és el Jardí Japonès, on trobaràs un estany, ponts de fusta i flora que reprodueixen totalment el seu lloc d'origen.


Jardí Japonès. Una de les millors zones del Brooklyn Botanic Garden per contemplar els cirerers en flor (cherry blossom tree) és el Jardí Japonès, on trobaràs un estany, ponts de fusta i flora que reprodueixen totalment el seu lloc d'origen.

Jardí Japonès ( by Kim )

A finals del mes d'abril, quan la floració dels cirerers de l'estany ja està arribant al final, la millor zona per contemplar aquesta meravella de la natura és l'esplanada dels cirerers, situada molt a prop del Jardí Japonès i a la qual hi ha cirerers de la varietat Kanzan. Aquesta varietat de cirerer, coneguda com cirerer japonès, a diferència d'altres varietats de cirerer té flors dobles formades per uns 25 a 50 pètals cadascuna que al seu torn s'agrupen formant delicats raïms que pengen.


Festival Sakura Matsuri. Al Jardí botànic de Brooklyn es celebra cada any, a finals d'abril, el Festival Sakura Matsuri per celebrar la floració dels cirerers (cherry blossom tree) a l'estil japonès. El festival ofereix nombroses activitats que inclouen entre moltes gastronomia, dansa kabuki o papiroflèxia, amb l'objectiu de permetre als participants conèixer la cultura japonesa tradicional.

Festival Sakura Matsuri ( Richie S )

El Hanami és una antiga tradició japonesa que consisteix en visitar els jardins i observar les flors. Al Jardí Botànic de Brooklyn es celebra cada any, a finals d'abril, el Festival Sakura Matsuri per celebrar la floració dels cirerers a l'estil japonès. El festival ofereix nombroses activitats que inclouen entre moltes altres gastronomia, dansa kabuki o papiroflèxia, amb l'objectiu de permetre als participants conèixer la cultura japonesa tradicional.

Molt a prop del jardí botànic es troba el Museu de Brooklyn, que encara que per la seva ubicació fora de Manhattan no està entre els museus més visitats de Nova York , et sorprendrà per la gran qualitat de les seves exposicions, tant les permanents, entre les que destaca la seva col·lecció d'art egipci com les temporals.


Museu de Brooklyn

Museu de Brooklyn ( Kai Hendry )

No oblidis que a la primavera com a qualsevol altra època de l'any és fonamental abans de reservar el teu hotel, comparar els preus d'hotels a Nova York . Si busques amb suficient antelació també és possible trobar vols econòmics a Nova York , i així, evitaràs pagar més pel mateix.

Per planificar les teves rutes per la ciutat pots consultar la Guia Eluleka de Nova York , a la qual pots visualitzar en un mapa de Nova York els llocs més interessants a visitar. Aquest mapa et permetrà fer-te ràpidamente una idea dels llocs que pots visitar en un mateix matí o tarda, i així, t'ajudarà a planificar les teves rutes, en funció dels teus interessos i del temps que tinguis per visitar Nova York.

Recorda que si tens qualsevol dubte sobre Nova York o sobre els llocs interessants per visitar a Nova York , pots llegir les opinions o preguntar al fòrum de Nova York i segur que altres viatgers de la comunitat t'ajudaran.

Si el viatge que estàs preparant a Nova York és el teu primer viatge als Estats Units, et recomanem que llegeixis el post  Què cal saber abans de viatjar a Nova York ?

Què puc fer a Nova York ?

Ofertes hotels a Nova York Booking.com

Fes clic al mapa o segueix aquest enllaç per veure les millors ofertes d'hotels a Nova York .


Booking.com

També et pot interessar ...

Booking.com