Fòrum Nova York


Quan té lloc el proper Manhattanhenge 2018 ?

Hola, vaig aquest Juliol a Nova York i m'han comentat que no puc perdrem el proper Manhattanhenge.

Algú pot dir-me quins dies puc veure el Manhattanhenge i on he d'anar per veure millor aquesta posta de sol tan especial ?

(*) Aquesta pregunta ha estat traduïda ( veure el text original en espanyol ).

  

Re #1: Quan té lloc el proper Manhattanhenge 2018 ?

El darrer Manhattanhenge va tenir lloc el 29 i 30 de maig, però no et preocupis aquest fenomen natural es produeix dues vegades l'any, al maig i al juliol. El proper Manhattanhenge del 2018 tindrà lloc el 12 i 13 de Juliol a les 20:20h.

Si pots anar el primer dia ( el 12 de juliol ) el fenomen és una mica millor ja que pots contemplar el sol completament ( Full Sun on the Grid ), però si per alguna raó has d'anar el segon dia ( el 13 de Juliol ) no et preocupis també és molt bonic tot i que en aquest cas només podràs contemplar la meitat del sol ( Half Sun on the Grid ). En ambdós casos i durant uns 15 minuts podràs contemplar una de les postes de sol més espectaculars que existeixen i gaudir de la màgia del Manhattanhenge.

Per poder gaudir d'aquest meravellós expectacle jo et recomano anar amb temps a uns dels següents carrers 14, 23, 34, 42 o 57. En qualsevol d'ells podràs realitzar fotografies espectaculars.

Encara que no d'una forma tan espectacular, aquest fenòmen també té lloc durant la sortida del sol en dates properes al solstici d'hivern, al voltant del 5 de desembre i el 8 de gener. Cal tenir en compte que tal i com succeeix amb els solsticis i els equinoccis, les dates varien una mica i no són exactament les mateixes cada any.

Espero haver-te ajudat, si vols una mica més d'informació al blog de Nova York, hi ha un post que parla del Manhattanhenge.

(*) Aquesta resposta ha estat traduïda ( veure el text original en espanyol ).


  3     0      ... seguir llegint »


Què fer a Nova YorkQuè fer a Nova York


Targeta New York Sightseeing Pass
Targeta New York Sightseeing Pass
des de

126,82 €

Tingui accés a les principals atraccions, museus, recorreguts, restaurants i oci de la ciutat de Nova York i estalviï en gran amb Sightseeing Day Pass (targeta d'un dia). Tindrà una entrada per a les millors atraccions, com l'Empire State Building, l'One World Observatory (exclusivament amb la targeta Sightseeing Pass), el Museu Guggenheim, el Museu Intrepid del Mar, l'Aire i l'Espai,...Millors ofertes hotels a Nova York


Hotels a Nova York

The Assemblage John Street
9.2
Fantàstic  

  244 opinions

Hotels a Nova York

Orchard Street Hotel
8.3
Molt bé  

  1197 opinions

Hotels a Nova York

Pod Times Square
8.6
Fabulós  

  10281 opinions

Hotels a Nova York

Executive Hotel Le Soleil New York
8.5
Molt bé  

  2625 opinions


Ofertes hotels a Nova York


Booking.com

Fòrums de viatge