Fòrum Amsterdam


Pobles prop d'Amsterdam Marken i Volendam

Aprofitant les vacances farem una escapada de cinc dies a Amsterdam i estem acabant de planificar que pobles prop d'Amsterdam anirem a visitar. Ens han recomanat Marken i Volendam. La nostra idea és anar per lliure sense contractar excursions des d'Amsterdam. Algú em pot explicar, com anar d'Amsterdam a Volendam en transport públic ?

Si heu visitat altres pobles prop d'Amsterdam que siguin bonics, estem oberts a suggeriments 😜

(*) Aquesta pregunta ha estat traduïda ( veure el text original en espanyol ).

  

Re #1: Pobles prop d'Amsterdam Marken i Volendam

Anar d'Amsterdam a Volendam en transport públic és molt fàcil. Has d'anar  a l'estació central d'Amsterdam i agafar la línia 316 d'autobús que fa la ruta Amsterdam - Volendam - Edam. L'autobús surt cada quart d'hora i el trajecte és d'uns  20 minuts.
 
Un cop a Volendam per anar fins Marken has d'agafar el ferri, diria que hi ha un cada mitja hora més o menys. La travessia en ferri fins Marken és molt agradable i dura uns 30 minuts. Volendam no està malament, però Marken és realment un lloc preciós.
 
Quan tornis de Marken a Volendam pots parar a dinar a Volendam. Al port hi ha molts llocs per menjar i fan un peix fregit molt bo.
 
Per anar a Edam, pots agafar l'autobús 316 o el 110 a la mateixa parada d'autobús on has baixat en arribar a Volendam des d'Amsterdam. Per mi Edam és el poble més bonic dels pobles de les Waterland.
 
Que tingueu un bon viatge  ;)
 
Salutacions

(*) Aquesta resposta ha estat traduïda ( veure el text original en espanyol ).


  5     0      ... seguir llegint »

Re #2: Pobles prop d'Amsterdam Marken i Volendam

Visita Zaanse Schans, és una meravella, et fa viatjar en el temps i és fàcil imaginar com havia de ser la vida a holanda al segle XVII. En el passat a la vora del riu Zaans havien centenars de molins dedicats a tota mena d'activitats industrials. Avui dia a Zaanse Schans pots contemplar molts molins d'estil holandès que han estat traslladats des de diferents llocs de la zona amb l'objectiu de mantenir la tradició i preservar la història de la regió. L'únic molí que es pot visitar a Zaanse Schans és el Het Jonge Schaap, que va ser construït el 2006 seguint uns plànols d'un antic molí de 1942.

Per anar des de Amsterdam a Zaanse Schans has de dirigir-te a l'estació central d'Amsterdam, però vés amb compte, tot i que hi ha un autobús que et porta a Zaanse Schans, el 391, és millor anar en tren perquè només fa quatre parades i triga la meitat de temps. Nosaltres per anar a Zaanse Schans, com el dia anterior havíem anat amb autobús a Volendam i Edam, vam donar per fet que anar amb autobús era una bona opció, però l'autobús 391 té moltes parades i la veritat és que el viatge d'anada se'ns va fer una mica llarg, el tren sense dubte és la millor opció per anar a Zaanse Schans. L'estació en la qual heu de baixar és Zaandijk Zaanse Schans. Per arribar a Zaanse Schans cal creuar el riu Zaans pel pont que trobareu a pocs metres de l'estació.

(*) Aquesta resposta ha estat traduïda ( veure el text original en espanyol ).


  7     0      ... seguir llegint »


Més preguntesQuè fer a AmsterdamQuè fer a AmsterdamMillors ofertes hotels a Amsterdam


Hotels a Amsterdam

Hotel Sebastians
9.4
Fantàstic  

  1710 opinions

Hotels a Amsterdam

Luxury Suites Amsterdam
9.3
Fantàstic  

  428 opinions

Hotels a Amsterdam

Rokin Hotel
7.9
Molt bé  

  2306 opinions

Hotels a Amsterdam

Hotel Doria
7.4
Molt bé  

  2042 opinions


Ofertes hotels a Amsterdam Booking.com


Booking.com

Fòrums de viatge