Fòrum North Holland


Si tens dubtes sobre que visitar a North Holland, les pots resoldre preguntant al fòrum North Holland.
   
Amsterdam
Amsterdam. North Holland. Països Baixos

Pobles prop d'Amsterdam Marken i Volendam

Aprofitant les vacances farem una escapada de cinc dies a Amsterdam i estem acabant de planificar que pobles prop d'Amsterdam anirem a visitar. Ens han recomanat Marken i Volendam. La nostra idea és anar per lliure sense contractar excursions des d'Amsterdam. Algú em pot explicar, com anar d'Amsterdam a Volendam en transport públic ?

Si heu visitat altres pobles prop d'Amsterdam que siguin bonics, estem oberts a suggeriments 😜

(*) Aquesta pregunta ha estat traduïda ( veure el text original en espanyol ).

   
Amsterdam
Amsterdam. North Holland. Països Baixos

Bus Edam, Volendam y Marken

Hola, he visto un bus de línea regular q sale desde Ámsterdam para hacer esos pueblos, mi pregunta es si con ese bus puedes con 1 solo billete q vale para 1 día (10€) ir parando en cada pueblo visitarlo y coger bus siguiente para ir a otro pueblo diferente, o bien el bus solo permite ida y vuelta al mismo pueblo. Si paras en cada pueblo, luego puedes coger otro bus pero con diferente billete?? Quería hacer los tres pueblos en un mismo día y si un billete sirve para viajes ilimitados a puntos diferentes. Gracias

   
Amsterdam
Amsterdam. North Holland. Països Baixos

Hotels a Amsterdam, quina és la millor zona per allotjar-se a Amsterdam?

La meva dona i jo estem planejant visitar Amsterdam a finals de novembre per celebrar el nostre desè aniversari de noces. Ens interessen principalment els museus (Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Anne Frank House i Rembrandt House Museum) i els canals.

No estem segurs d'on reservar l'hotel, quin és el millor barri per allotjar-se a Amsterdam ? Alguna recomanació d'hotels no massa cars a Amsterdam ? Volem desplaçar-nos per la ciutat a peu, si és possible.

Gràcies per qualsevol suggeriment !!

(*) Aquesta pregunta ha estat traduïda ( veure el text original en anglès ).Experiències a North Holland


Si has visitat North Holland et convidem a que comparteixis la teva experiència amb els membres de la Comunitat Eluleka.